Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή πάνε “ΜΟΥΣΕΙΟ”

PAME_MOUSEIO_POSTER_SMP2

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με στόχο να φέρει τους κατοίκους της πόλης κοντά στον Πολιτισμό ξεκίνησε πρόγραμμα θεματικών ξεναγήσεων σε μουσεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Κυριακή πάμε ΜΟΥΣΕΙΟ».

Από τη πρώτη κιόλας ημέρα όπου η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε γνωστή «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους καθώς η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης αυτής ανταπόκρισης ήταν η πρώτη επίσκεψη του προγράμματος στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, να είναι sold out από την πρώτη ημέρα διάθεσης των θέσεων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θέλει να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και να δεσμευτεί πως την επόμενη χρονιά και με τον επόμενο προϋπολογισμό, οι θέσεις θα είναι ακόμα περισσότερες έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους συνανθρώπους μας να ακολουθήσουν τις Κυριακάτικες, επιμορφωτικές εκδρομές του Δήμου μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η πλατφόρμα (www.tickettailor.com/events/55 ) για να «κλείνει» κάποιος τη θέση του στις επισκέψεις των μουσείων θα ανοίγει δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη εκδρομή σε κάθε μουσείο.

 Συγκεκριμένα:

Για το ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 21 Νοεμβρίου 2022

Για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στις 22 Ιανουαρίου 2023

Για το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 20 Φεβρουαρίου 2023

Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ στις 20 Μαρτίου 2023

Για τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ στις 23 Απριλίου 2023

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννη Αργυρού.

Τηλ: 213-2004539

Email: k.tsiga@agiaparaskevi.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.