Αναζητούνται 6 απινιδωτές! Ώρα για κυνήγι θησαυρού στο Δήμο …

Γράφει η Λένα Μαρκή

Πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε η δημοτική σύμβουλος των «Αλλάζουμε», Άννα Γάκη, να τοποθετηθούν σε καίρια σημεία του δήμου απινιδωτές, όπως συμβαίνει και σε άλλους δήμους.

Απάντηση στην πρόταση αυτή έδωσε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Γιάννης Αργυρός και … άνοιξε πληγές!

Όπως είπε ο κ. Αργυρός ένας απινιδωτής που υπάρχει στο Δημαρχείο επισκευάστηκε, λειτουργεί άρτια και επίσης εκπαιδεύτηκαν είκοσι άτομα από το προσωπικό ώστε να μπορούν να τον χειριστούν σε έκτακτη ανάγκη.

Η αρμόδια εταιρεία πληροφόρησε τον Αντιδήμαρχο ότι ο Δήμος έχει αγοράσει επτά (7) απινιδωτές. Που βρίσκονται λοιπόν οι υπόλοιποι έξι;;;

Η απάντηση του κ. Αργυρού: «δεν ξέρω που είναι»!!!

Προφανώς έψαξε, ρώτησε και δεν βρήκε κανέναν.

Άραγε τι έγιναν;

Πότε αγοράστηκαν;

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος που τους παρέλαβε όταν αγοράστηκαν και που να γνωρίζει την τύχη τους;

Είναι δυνατόν απλά να «χάθηκαν» οι απινιδωτές;

Μάλλον είναι η ώρα να ξεκινήσουμε ένα κυνήγι θησαυρού στο Δήμο με την απόδοση δώρου σε όποιον πολίτη καταφέρει και βρει κάποιον από τους χαμένους απινιδωτές.

Σαφώς το όλο γεγονός είναι τραγελαφικό, πολύ σοβαρό και σίγουρα θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε θετική απάντηση από τη μεριά του Δήμου.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.