Σύλλογος Αι Γιάννη: Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι τουλάχιστον προ εξάμηνου

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, από ώρα 10 π.μ. έως ώρα 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου μας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417), με όσα Μέλη είναι παρόντα, αφού την προηγουμένη Κυριακή 30 Οκτωβρίου δεν υπήρξε απαρτία. 

Στην εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με το καταστατικό, τις διατάξεις  του οποίου όσοι από την ίδρυση του Συλλόγου εγγράφηκαν ως Μέλη αποδέχονται,  μπορούν να μετέχουν με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όσα Μέλη του Συλλόγου είναι εγγεγραμμένα ένα τουλάχιστον εξάμηνο προ των εκλογών της 30ης Οκτωβρίου 2022 και είναι ταμειακώς εντάξει. Η συνδρομή, ύψους 2 ευρώ, μπορεί να καταβληθεί έως και πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. 

Σύμφωνα με το καταστατικό, τις προϋποθέσεις για υποψηφιότητα έχουν:  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 

  1.  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
  2. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  3. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
  4. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  5. ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΛΕΚΚΑΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
  7. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  8. ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  9. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 

  1. ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
  3. ΛΟΥΚΑ ΑΡΓΥΡΗΣ
  4. ΠΙΚΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την χαρά του γιατί, με αφορμή τις εκλογές αυτές, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για εγγραφή νέων Μελών,  γεγονός που δείχνει την απήχηση και το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας για την δράση και τα πεπραγμένα του Συλλόγου αλλά και την δυναμική που θα αποκτήσει στο μέλλον.

Αγία Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2022 

Για το ΔΣ 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Αλεβιζόπουλος                                                                 Αναστάσιος Πικούνης

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.