Παράδοση 3.000 self tests από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέλαβε από την Περιφέρεια Αττικής 3.000 self tests προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της πόλης μας.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας,  κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Δημόσιας Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γιάννη Κεχρή, παρέλαβε τα 3.000 self tests, το μεγαλύτερο μέρος  των οποίων θα διανεμηθεί άμεσα στα σχολεία της πόλης, για την καλύτερη «θωράκιση» μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς υπενθυμίζει πως άπαντες θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τον COVID-19, να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσής του και παράλληλα υπογραμμίζει πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να κάνει ότι κρίνεται απαραίτητο για την προστασία των συμπολιτών μας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.