Αγορά απινιδωτή στο 4ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Παραλάβαμε και παραδώσαμε στην διεύθυνση του σχολείου μας έναν απινιδωτή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους όσους βοήθησαν να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Χωρίς την συνεισφορά τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η δράση του Συλλόγου. Φυσικά η ευχή όλων είναι να είναι να μην χρειαστεί αλλά η τοποθέτηση του προσφέρει μια ακόμα καλύτερη θωράκιση του σχολείου σε θέματα υγείας. Φυσικά η μεγαλύτερη βοήθεια προέρχεται από την νοσηλεύτρια του σχολείου και την ευχαριστούμε για την προσφορά της.

Τέλος πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ στον χώρο του θεάτρου σεμινάριο για την σωστή χρήση του απινιδωτή παρουσία όλων των δασκάλων, της νοσηλεύτριας και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί μεγαλύτερο σεμινάριο Α Βοηθειών και για τους μαθητές αλλά και για όλους τους γονείς του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου δημοτικού σχολείου Αγ. Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.