Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος: Ιστορική αναδρομή του συλλόγου “Αι Γιάννη” μετά από 25 χρόνια μέλος

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ιδρύθηκε το 1956. Είναι ο ιστορικότερος  Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής και έχω την τιμή αυτή την στιγμή να είμαι το μοναδικό ιστορικό μέλος που θέτω υποψηφιότητα με σκοπό να διατηρήσω τη συνοχή του για μια μεταβατική συνέχεια. Είμαι μέλος του Δ.Σ. 25 χρόνια περίπου και 15 χρόνια Αντιπρόεδρος.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της Αγίας Παρασκευής, αλλά πολύ περισσότερο τα προβλήματα του Αη – Γιάννη. Είχα πολύ καλή καθημερινή συνεργασία με τον αείμνηστο πρόεδρο  Βαβουγυιό. Έχω υποβάλλει την παραίτηση μου από αντιπρόεδρος πριν από ένα χρόνο στις 29.10.2021, για λόγους δυσλειτουργίας του Συλλόγου. Έχω κάνει πολλές προτάσεις, μερικές από αυτές συζητήθηκαν, ελήφθησαν αποφάσεις και υλοποιήθηκαν, ενώ άλλες αγνοήθηκαν για ειδικούς λόγους.

Ενδεικτικά αναφέρω ένα θέμα που έχω εισηγηθεί εδώ και πέντε χρόνια ακόμη και στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, αλλά και αργότερα : Η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας του Αη – Γιάννη να γίνει με αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και να ληφθούν υπόψη όλα τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα. Αυτή η πρόταση δεν προχώρησε ποτέ με τη δικαιολογία ότι θα χρειαστούν δύο χρόνια για να κάνουμε το διαγωνισμό. Δυστυχώς πέρασαν πέντε χρόνια και το θέμα παραμένει στο σημείο που γνωρίζουμε, προωθούνται λύσεις που δεν είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Έχω συνεργαστεί με όλες τις διοικήσεις του Δήμου, μάλιστα δε από όλους είχα δεχθεί πρόταση να συμπεριληφθώ υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό τους (Γιαννακόπουλος, Σιδέρης, Ζορμπάς, Χάρχαρος και Κουβόπουλος), χωρίς όμως να δεχθώ, γιατί ήθελα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα προβλήματα της περιοχής, απαλλαγμένος από εξαρτήσεις, γιατί δε “μπορούν να χωρέσουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη”.

Τελειώνοντας επιδίωξή μου είναι να συνδέσω αυτή την ιστορικότητα του Συλλόγου και να είμαι ο συνδετικός κρίκος που θα παραδώσουμε το Σύλλογο στη νέα γενιά ομαλά για να μπορέσει και αυτή με αντικειμενικότητα να ασχοληθεί στη επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, χωρίς εξαρτήσεις από παρατάξεις, αλλά και με σεβασμό στην  παράδοση και τις επιθυμίες – δεσμεύσεις των δωρητών και τις υποχρεώσεις των δωροληπτών, ώστε η περιοχή να μείνει όσο το δυνατόν,  για το καλό των κατοίκων της που επένδυσαν τις οικονομίες τους και αγόρασαν ένα σπίτι για ησυχία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Μετά από όλα αυτά θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας, χωρίς καμία εξάρτηση όπως έχω πράξει μέχρι τώρα για το καλό της περιοχής.

Με εκτίμηση,

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πρώην Αντιπ/δρος του Συλλόγου

Μέλος Δ.Σ.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.