Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο τίμησε με το “Βραβείο Περικλέους” ο Δήμος Παπάγου Χολαργού

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο τίμησε με το “Βραβείο Περικλέους” ο Δήμος Παπάγου Χολαργού και ο Δήμαρχός του Ηλίας Αποστολόπουλος, στα πλαίσια του θεσμού “Ημέρες Περικλέους”, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στο Αμφιθέατρο Μ. Θεοδωράκης. «Αντικρίζουμε τους κινδύνους πρόθυμα και όχι με βαριά καρδιά, τους αντικρίζουμε από ανδρεία περισσότερο παρά από υπακοή σε κάποιο νόμο και τούτο για εμάς είναι κέρδος μεγάλο» είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Αρχηγός, ο οποίος τόνισε πως είναι ίσως η μεγαλύτερη τιμή που του έχει γίνει ευχαριστώντας από τα βάθη της καρδιάς του την οικογένειά του και τους συνεργάτες του.

Την τιμητική εκδήλωση, η οποία έγινε παρουσία του Υφ. Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά, Υπουργών και Βουλευτών της Κυβέρνησης, του Περιφεριάρχη και Αντιπεριφεριαρχων Αττικής, των Αρχηγών Αεροπορίας και Στρατού, Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, Αξιωματικών του Στρατού και πλήθους κόσμου, ομόρφυνε ο 10χρονος βραβευμένος πιανίστας και συνθέτης, Στέλιος Κερασίδης.

Τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Θ.Μπριάνης, ο Αντιπρόεδρος Λ. Ρίζος και ο ΓΓ Γ.Μιχαήλ. Συγχαρητήρια Αρχηγέ!

Το Δ.Σ ΣΕΑΑΝ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων