Ανδρέας Γκιζιώτης: Η απρέπεια του εφημέριου

Φωτογραφία αρχείου

Ο εφημέριος του ναού της Αγίας Παρασκευής, Διονύσιος Κατερίνας, με μια απρεπή, εμπαθή, μισαλόδοξη κίνηση, προέτρεψε στην απομάκρυνση του στεφανιού της Εθνικής – ΕΑΜικής Αντίστασης από το Ηρώο της πλατείας της πόλης μας, ανήμερα της κορυφαίας επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Είναι η δεύτερη φορά όταν ο ίδιος είχε απομακρύνει το στεφάνι… Αυτός είναι ο ρόλος της εκκλησίας; Αυτά διδάσκει στις αγορεύσεις του στο εκκλησίασμα; Χωρίζει το λαό ανάλογα τις πολιτικές του πεποιθήσεις; Τον ενοχλούν τα κόκκινα γαρύφαλλα του στεφανιού; Δεν θέλει να θυμάται την λαϊκή εποποιία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στους ναζιστές και τους φασίστες συνεργάτες τους; Ο εφήμερος εφημέριος ας περιοριστεί στα καθήκοντα του ρόλου του.

Ανδρέας Γκιζιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αγίας Παρασκευής.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.