Eκλογές του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων παιδικών σταθμών Αγίας Παρασκευής

Αγαπητοί γονείς, σας καλούμε να συμμετέχετε στην γενική συνέλευση του συλλόγου και την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:00 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής (Λυκούργου & Αρτέμωνος).  

Οι παιδικοί σταθμοί είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας!

Με μοναδικό κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών, η παρέμβαση του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια, είχε πολλά θετικά αποτελέσματα όπως:

  • Από το 2021 μπαίνουν τα βρέφη στους σταθμούς από 12μηνών, ενώ, πριν, ήταν από 18μηνών.
  • Μειώθηκε το κόστος του λεωφορείου για όλους και από φέτος είναι εντελώς δωρεάν για όσους μένουν στην περιοχή γύρω από την πλατεία της Αγ. Παρασκευής.
  • Καταφέραμε αλλαγές στα μόρια εισαγωγής και αυξήθηκαν προς όφελος των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.
  • Από το 2021 όλα τα παιδιά, 2,5 χρονών και πάνω, έχουν δυνατότητα να κοιμούνται το μεσημέρι.
  • Δεν μειώθηκε το προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς, κάτω από την πίεση γονιών και εργαζομένων. Μια σημαντική εξέλιξη για την ασφάλεια των παιδιών και για την μη υποβάθμιση των παιδικών σταθμών.
  • Φέτος δε δημιουργήθηκε το, επικίνδυνα, υπεράριθμο τμήμα στην Λάδωνος με 32 παιδιά.
  • Φέτος, για πρώτη φορά, δε ζητάνε από τους γονείς τα αναλώσιμα σε πάνες, μαντηλάκια, κρέμες, σαπούνια, γιατί παρέχονται, εξολοκλήρου, από τους παιδικούς σταθμούς .
  • Φέτος, οι γονείς είδαν τις εγκαταστάσεις των σταθμών.
  • Το 2023 θα παραδοθεί ένας καινούργιος παιδικός σταθμός, αποτέλεσμα των παρεμβάσεών μας, για τα εκατοντάδες παιδιά, που μένουν εκτός παιδικών σταθμών κάθε χρόνο .

Ελάτε να δώσουμε συνέχεια.

Αυτό που χρειάζεται από εμάς είναι να συμμετέχουμε, με περισσότερες προτάσεις, γνώμες, ιδέες και παρουσία, στις δράσεις του συλλόγου.

Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και αυτή τη χρονιά για το καλό των παιδιών. Έχει αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε.

Όποιος γονιός θέλει να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ
θα πρέπει να στείλει mail μέχρι την Πέμπτη 17/11 στο syllogosgoneonps@gmail.com

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.