Ένσταση η Αγία Παρασκευή εις βάρος του Πόρου!

Η αναμέτρηση του ΑΟ Πόρου με την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε με νικήτρια την κρητική ομάδα (1-0), ωστόσο το… τρίτο ημίχρονο ενδέχεται να ανατρέψει το σκορ του αγώνα!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της «Σάντα» υπέβαλε ένσταση εις βάρος του κύρους της χθεσινής (13/11) συνάντησης, υποστηρίζοντας ότι ο Καλαμιώτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού είχε αποβληθεί στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Αλμυρό, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Πόρου για την περσινή σεζόν. Πλέον, τον… λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, μέσω της οποίας η Αγία Παρασκευή θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.