Ανδρέας Γκιζιώτης: Εξέγερση πολυτεχνείου. Όταν ο λαός δείχνει τη δύναμή του

49 χρόνια μετά, τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λαού, ψωμί – παιδεία – ελευθερία, έξω το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ παραμένουν επίκαιρα. Δείχνουν τον δρόμο για ακόμα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα, στον καθημερινό αγώνα για να δικαιωθούν τα όνειρα και οι αγώνες, για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, απαλλαγμένης από εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.