Γ. Οικονόμου: Η εμβληματική επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αφορμή να γιορτάσουμε τη Δημοκρατία

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η εμβληματική επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελεί αφορμή να γιορτάσουμε τη Δημοκρατία και τις αξίες της.

Η Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του Πολιτισμού αποτίει φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους  αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου , οι οποίοι με μια σειρά κινητοποιήσεων, με όπλα την αντίσταση και τις θυσίες τους, κατάφεραν μια βαθιά τομή στην νεότερη πολιτική ιστορία. Έθεσαν τις βάσεις για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, άνοιξαν το δρόμο για νέες ιδέες και διεκδικήσεις, αποτέλεσαν σύμβολο των αγώνων του ελληνικού λαού για κοινωνική δικαιοσύνη.

Σχεδόν μισό αιώνα μετά, παραμένει επίκαιρο και εμπνέει κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη να συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον, για την Παιδεία και τις αξίες της Δημοκρατίας. 

Με την ίδια αγωνιστικότητα, με ενότητα και αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις.


Γιώργος Οικονόμου

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.