Η «κακοκαιρία Σιστοβάρη» έπληξε το δημοτικό συμβούλιο με «διαπλεκόμενους» και μη (VD)

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ως κακοκαιρία που χτυπά τακτικά την πόλη μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση Σιστοβάρη. Ένα κατάστημα εστίασης σε ένα κληροδότημα του Δήμου, που πλέον κείτεται παρατημένο στην τύχη του, έφερε τη σύρραξη των αιωνίων αντιπάλων.

Ζορμπάς και Σταθόπουλος, Δήμαρχος και επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευση,  είχαν μια ακόμα λεκτική κόντρα επ’ αυτού στο δημοτικό συμβούλιο της 16ης Νοεμβρίου 2022. Και αυτό, γιατί ο Δήμαρχος κατηγόρησε τον κ. Σταθόπουλο ότι αυτός ήταν που έκανε ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και ακολούθως -πιθανά και λόγω της οικονομικής ύφεσης- αυτό έβαλε λουκέτο. Οπότε αναρωτήθηκε ο κ. Ζορμπάς, γιατί να τον ενημερώσει για μια πρόταση που προέκυψε από τον επιχειρηματία;

Με τον Γιάννη Σταθόπουλο να του απαντά μεταξύ άλλων ότι «… είσαστε εσείς πολύ φίλος και διαπλεκόμενος αρκετά …» (σ.σ. με τον επιχειρηματία) έκφραση που ξεκίνησε το γαϊτανάκι των λεκτικών ξιφομαχιών. Ο κ. Ζορμπάς του ζήτησε να ανακαλέσει γιατί ποτέ δεν έλαβε χρήματα και ούτε πρόκειται να το κάνει και γι’ αυτό μένει στο ενοίκιο και δεν έχει δικό του σπίτι. “Κόλαση” το δημοτικό συμβούλιο!!!! Το τι ακολούθησε στη συνέχεια μπορείτε να το απολαύσετε στο βίντεο. Διακοπές της τοποθέτησης του Δημάρχου από τη μεριά της “Νίκης” με το δήμαρχο να σηκώνεται να φύγει … κόντρα στα άκρα Προέδρου – Σταθόπουλου … και πολλά άλλα όμορφα!!!

Κάποια στιγμή έγινε προσπάθεια από την πλευρά της “Νίκης” (ακούσια πιθανά) να εμπλακεί και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης (έτερος επικεφαλής της αντιπολίτευσης), ο οποίος όμως κράτησε χαμηλούς τόνους, όπως κάνει πάντα άλλωστε. Είναι εκείνος που πολλές φορές, σε προηγούμενες συνεδριάσεις, ζήτησε το λόγο επί της διαδικασίας ζητώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα και λέγοντας ότι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι χώρος για προσωπικές αψιμαχίες και διαπληκτισμούς. Και ήδη στο παρελθόν έχει κάνει σημαντικές προτάσεις για την λειτουργία του καταστήματος με όφελος για το δημόσιο συμφέρον.

Ίσως ο κ. Σταθόπουλος καθώς διανύουμε τον προεκλογικό χρόνο να νοιώθει περισσότερο πιεσμένος από τους υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων. Είναι ο μόνος που έχει διοικήσει και είναι εύκολος στόχος θα λέγαμε, αντίθετα με τους υπόλοιπους. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί εμπρηστικούς χαρακτηρισμούς που πυροδοτούν το δημοτικό συμβούλιο. Επίσης είναι γεγονός -όπως θα δείτε και στο link που παραθέτουμε στη συνέχεια – πως πράγματι η προσπάθεια που έκανε όσο ήταν Δήμαρχος για ανάκληση της άδειας της επιχείρησης Da Vinci έπεσε στο κενό τόσο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, όσο και στον Άρειο Πάγο στη συνέχεια.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τη δικαστική διαμάχη Δήμου – επιχείρησης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.