«Είναι ώρα να προχωρήσουμε μαζί μπροστά» δηλώνει ο Γιάννης Μυλωνάκης από το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος – ΚΕΔΕ στο Βόλο, που συγκέντρωσε περισσότερους από 1.800 σύνεδρους και παρατηρητές στελέχη της Αυτοδιοίκησης, συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε – ενεργοί πολίτες» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είχε επαφές με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Δήμαρχο Χανίων,  Παναγιώτη Σημανδηράκη, κ.α.

«Βασικό προαπαιτούμενο για έναν σύγχρονο Δήμο είναι η εξωστρέφεια. Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ συζητήσαμε για καλές πρακτικές με δημάρχους απ’ όλη την Ελλάδα, όπως για την ψηφιακή επανάσταση που γίνεται στα Χανιά ή τη νεοσύστατη δημοτική συγκοινωνία στο Χαϊδάρι. Η Αγία Παρασκευή δεν αξίζει να μένει εγκλωβισμένη στο δίλημμα στασιμότητα ή πισωγύρισμα. Είναι ώρα να προχωρήσουμε μαζί μπροστά», τονίζει ο κ. Μυλωνάκης από το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Μυλωνάκης έχει ενεργή συμμετοχή στην ΚΕΔΕ αφού από το Σεπτέμβριο του 2020 αποτελεί μέλος της Επιτροπής Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων και την προηγούμενη περίοδο διετέλεσε μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.