Μεσογείων: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο -Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ένα σοβαρό ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν 5:40 το πρωί όταν ο πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών, Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει την Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από την γέφυρα Κατεχάκη.

Διερχόμενο όχημα, όμως, τον παρέσυρε, τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δευτερόλεπτα αργότερα τον χτύπησε δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.