Μεγάλη επιτυχία & προσέλευση κοινού στη συνάντηση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγ. Παρασκευής

Πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι μαζέυτηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο καφέ “12”, στην Αγ. Ιωάννου, στη συνάντηση για ποτό που κάλεσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αγίας Παρασκευής.

Εκτός από τον γραμματέα της οργάνωσης Γιώργο Παπαβασιλείου που απηύθυνε χαιρετισμό, παρών ήταν ο αν. γραμματέας Ορέστης Κύρτσης και τα μέλη της συντονιστικής Ελισσάβετ Κόλλια, Απόστολος Κρυωνίδης, Τζία Πριοβόλου, Γιάννης Πατάκας. Η απουσία του Ηλία Μπακόλα οφείλεται στον κορονοιό!

Επίσης, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Βορείου τομέα Αθηνών Ανδρέας Λοβέρδος και οι πρώην υπουργοί Ντίνος Ρόβλιας και Φίλιππος Σαχινίδης,Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Παρόντες ήταν ακόμη:

οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Βλάχος, Παναγιώτης Γκανάτσιος, Ρένια Ζαρκαδούλα, Ξένος Μανιατογιάννης, Μιχάλης Θεοδώρου, Ελένη Μολωνάκη, Κατερίνα Μπατζελή, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γιάννης Πουπκος, Έφη Χαλάτση και ο Ηρακλής Δρούλιας υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα και

από τη Νομαρχιακή Βόρειας Αθήνας ο γραμματέας Χάρης Μπελτεγρής, ο αναπληρωτής Νάσος Ζάχος και τα μέλη Βούλα Νικολάου και Γιώργος Ντούρος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με την παράταξη Αλλάζουμε Γιαννης Μυλωνάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του Άννα Γάκη, Πέτρος Διακογιάννης και Κώστας Κρητικίδης.

Παρέστησαν, η πρόεδρος των Κρητών Αγ. Παρασκευής  Κατερίνα Θεοδωράκη και των Επτανησίων Αγ. Παρασκευής Ελένη Κονοφάου, καθώς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Αλληλεγγύη” Μάκης Κρασανάκης. 

Στον χαιρετισμό του ο γραμματέας της οργάνωσης Γιώργος Παπαβασιλείου τόνισε την ανάγκη στη σημερινή εποχή της ακρίβειας και της αδιαφάνειας να δυναμώσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για να πάρει το ΠΑΣΟΚ τη θέση που του αξίζει και χρειάζεται η χώρα μας!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.