Ο ισχυρός Γιάννης Μυλωνάκης των «Παραπολιτικών»

Γράφει η Λένα Μαρκή

Με τον τίτλο «Ισχυρός» η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αναφέρεται στα δημοτικά της Αγίας Παρασκευής και τους υποψηφίους δημάρχους, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στον επικεφαλής των «Αλλάζουμε», κ. Γιάννη Μυλωνάκη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της εφημερίδας, είναι πιθανό να προκύψουν ακόμα και πέντε «γαλάζια» ψηφοδέλτια (τα τέσσερα είναι ήδη γνωστά) γεγονός που αποδυναμώνει τη «Δεξιά» στο Δήμο. Απόρροια αυτού είναι η ενίσχυση και μάλιστα «κατακόρυφα», όπως αναφέρεται, του κεντροαριστερού Γιάννη Μυλωνάκη.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε – ενεργοί πολίτες» που περιλαμβάνει πρόσωπα κύρους από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δημοσίευμα αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έως τώρα τα «Παραπολιτικά» μας είχαν συνηθίσει να προβάλουν συγκεκριμένους «γαλάζιους» υποψηφίους. Αυτό σημαίνει ότι η ανοδική πορεία του εν λόγω υποψήφιου είναι πλέον φανερή και εκτός των ορίων της Αγίας Παρασκευής. Βέβαια βρισκόμαστε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, όμως πληροφορίες του aparaskevi-images.gr επισημαίνουν ότι ο κ. Μυλωνάκης ετοιμάζεται να κινηθεί με πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις που θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δημοτικά στην Αγία Παρασκευή, καθώς ο νυν δήμαρχος είναι σε αποδρομή και είναι πιθανό να προκύψουν ακόμα και πέντε «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Σε αυτό το κλίμα αυξάνονται κατακόρυφα οι μετοχές του κεντροαριστερού υποψηφίου, Γιάννη Μυλωνάκη, ο οποίος διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το δήμο, έχοντας ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο με πρόσωπα κύρους από όλους τους πολιτικούς χώρους.»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.