Άγνοια (!) για τις συλλήψεις υπαλλήλων δηλώνει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος

Άγνοια, δηλώνει, ο υπεύθυνος αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, σχετικά με της συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων για κομπίνα με τα διπλώματα οδήγησης που αποκάλυψε το aftodioikisi.gr.

Ο αντιπεριφερειάρχης, που βρίσκεται στην Ρόδο για το Τακτικό Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών, στην σύντομη επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το θέμα και δεν έχει ακριβή εικόνα για ότι έχει  συμβεί.  “Είμαι στη Ρόδο και δεν γνωρίζω τίποτα!!!!”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα να μην γνωρίζει ο πολιτικά υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στην υπηρεσία του. Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: Ή ο κ. Γιαννακόπουλος λέει ψέματα ότι δεν γνωρίζει ή ότι είναι πολιτικά ανεπαρκής, καθώς πράγματι δεν έχει ενημερωθεί από χθες το πρωί ότι έγιναν συλλήψεις στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εξελέγη το 2019 με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού αλλά αμέσως μετά τις εκλογές μεταπήδησε στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη, για να ανταμειφθεί με την (αξιοζήλευτη για πολλούς) θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η aftodioikisi.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννη Σελίμη  που είναι Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης,  διετέλεσε Συντονιστής του Γραφείου Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. και σήμερα είναι Ειδικός Γραμματέας στο Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας, ωστόσο σε απανωτές κλήσεις μας και μηνύματα δεν απάντησε. Πιθανότατα είναι απασχολημένος για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε άλλους φορείς αλλά όχι στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π. Αττικής Γ. Σελίμης

Πηγή: aftodioikisi.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.