Εντυπωσιακό «διπλό» το Κερατσίνι στην Αγία Παρασκευή 0-4!

Αγία Παρασκευή και Κερατσίνι αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους «ροσονέρι» να παίρνουν εντυπωσιακή νίκη με 4-0, υποχρεώνοντας τη «Σάντα» σε «βαριά» εντός έδρας ήττα!


Του Νικόλα Κοτσώνη

Το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν από λάθος του Ριτσωτάκη, ο Μαχμουτάι με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1! Λίγα λεπτά μετά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάρη και κόντρες στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γαλανόπουλο που σκόραρε από κοντά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 38′ κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε εγκαίρως από την άμυνα της Αγίας Παρασκευής και ο Μουκίδης με κοντινό πλασέ εξ επαφής έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή μπήκε πιο δυνατά, είχε την κατοχή, όμως το Κερατσίνι κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε και τρίτο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού, ο Κοντοές σημείωσε αυτογκόλ από κοντά στο 70′. Το 0-4 δεν άργησε να έρθει όταν ο Μενδρινός μετά από εκπληκτικό σλάλομ, μοίρασε στον Μουκίδη που έσκαψε τον Αραμπατζή και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του. 

Διαιτητές: Μπεκιάρης (Κορίνθου), Κακάνης-Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Μήτσης (69′ Μιχαηλίδης), Πέτρου, Ριτσωτάκης (45+1′ Κοντοές), Γαλανόπουλος (63′ Κατσέρης)), Σταμούλης, Καλογεράς (63′ Πρέντι), Λαμπρίδης, Ψαραδέλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Φλώρος, Βαλιουτής, Νταγκουνάκης, Δουμούρας, Ντούνιας (76′ Σαουλιάς), Κοντογιαννάτος (73′ Θεοδώρου), Χαρίτος, Μαχμουτάι (73′ Τόρρα), Μουκίδης (76′ Ευθυμιάδης), Μενδρινός, Αγγελάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.