ΟΦΚΑ Αγ Παρασκευής: Τεράστια συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Στίβου στο Αθλητικό Πάρκο Σταύρος Κώτσης

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας, μαθητές και γονείς των δημοτικών σχολείων της Αγίας Παρασκευής, βίωσαν μοναδική εμπειρία καθώς συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβαλ Στίβου της πόλης μας!

Ο Στίβος σήμερα γεννήθηκε στο πλήρες ανακαινισμένο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο “Σταύρος Κώτσης” καθώς φιλοξένησε για πρώτη φορά στην ιστορία του 250 παιδιά (Α’ έως ΣΤ ‘ Δημοτικού) και 500 περίπου γονείς. Σε μια άρτια δομημένη διοργάνωση οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε δρομικά αγωνίσματα των 50μ , 60μ και 300μ, ριπτικό (vortex) και αλτικό αγώνισμα (άλμα εις μήκος) με τους γονείς να συνυπάρχουν και ένθερμα να επευφημούν τις προσπάθειες τους.

Στο τέλος οι “Τοπικοί Άρχοντες” δίχως τυμπανοκρουσίες, αλλά αθόρυβα και μεθοδευμένα συντόμευσαν την διαδικασία βραβεύοντας ένα προς ένα όλα τα παιδιά, με το αναμνηστικό τους μετάλλιο! Σημαντική η συμβολή τους και στο παρόν και στο μέλλον ώστε να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε και να περάσουμε τον Στίβο σε επόμενο επίπεδο γιατί η μέρα αυτή μπορεί να φιλοξένησε και έναν μελλοντικό Πρωταθλητή ή και Ολυμπιονίκη!

Δε θα αναφερθούμε στις συμμετοχές και στις νίκες των των μικρών μας αθλητών όπως συνηθίζεται.

Δεν εχει σημασία…

Σημασία έχει πως ο σκοπός μας επετεύχθη, να γνωρίσουν τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής το άθλημα του Στίβου σε αγωνιστικές συνθήκες!.

Μια μέρα αξέχαστη και σημαδιακή!

Μια μέρα που τα παιδιά μαθαίνουν τα νέα όρια τους!

Μια μέρα εκπαίδευσης για τους γονείς!

Μια μέρα ομοψυχίας και σύμπνοιας των φορέων που το διοργάνωσαν.

#ofkaagiasparaskevis #διοργανώνουμε Super αγώνες γιατί απλά μπορούμε #γονείς μαζί #Στιβος #μέρα εκπαίδευσης #Ασαπ #Παοδαπ

Στο πρωινό της Κυριακής

Και συνεχίζουμε…

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.