Ο Α.Σ.Α.Π συνδιοργανωτής του “1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής”

Χθες, Κυριακή 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το «1ο Φεστιβάλ Στίβου Αγίας Παρασκευής-2022».

Το φεστιβάλ ήταν μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και τον Όμιλου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Φ.Κ.Α.) Αγίας Παρασκευής.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερα από 250 παιδιά των δημοσίων Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του Στίβου και να διαγωνιστούν σε αγώνες δρόμου 50, 60 και 300 μέτρων (ανάλογα με την ηλικία τους), στο ριπτικό vortex και στο άλμα εις μήκος.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται κάτι ανάλογο στην πόλη και μαρτυρά όχι μόνο το ενδιαφέρον της πόλης για τον στίβο αλλά και την ανάγκη για την δημιουργία μεγαλύτερών εγκαταστάσεων στίβου.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο ανακαινισμένο Γήπεδο Σταύρος Κωστής από τις 16:30 – 19:30 . Δες το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου

Με εκτίμηση,

Μάριος Παπακώστας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Digital Marketing Α.Σ.Α.Π

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κ: 6947684619

@:grafeio.typou@asap.org.gr

W: https://www.asap.org.gr

F: https://www.facebook.com/SantaAthleticClub

I: https://www.instagram.com/santa athletic club/

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.