Νίκη Κεραμέως – Συμπεράσματα από την εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Παρασκευής

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής, μιλήσαμε για πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη στήριξη της οικογένειας και της ισότητας των φύλων. Ανάπτυξα μέτρα και πρωτοβουλίες που αφορούν στον τομέα της παιδείας, όπως η επέκταση του Ολοήμερου σχολείου, η επέκταση του νηπιαγωγείου κατά ένα χρόνο στην ηλικία 4-5, η αύξηση κατά έως 100% του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, η ενσωμάτωση στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θεματικών όπως ο σεβασμός στον άλλο, η ισότητα των φύλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και ευρύτερες πολιτικές όπως η αύξηση της άδειας μητρότητας από τους 6 στους 9 μήνες, το επίδομα γέννησης για κάθε παιδί, η επιδοτούμενη πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Δημήτρη Αλεφαντή και όλα τα μέλη της ΔΗΜΤΟ για την πρόσκληση, και τους εξαιρετικούς συνομιλητές .

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.