“Όραμα για την Αγία Παρασκευή”: H μικροπολιτική και οι… “φανφάρες” καταδικάζουν το νέο Δημαρχείο

Η  έναρξη  των εργασιών  για την κατασκευή του Δημαρχείου αντί για χαρά και ικανοποίηση για τη  δικαίωση αγώνων 60 ετών, δυστυχώς στο Δήμο μας έφερε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ διοίκησης και  αντιπολίτευσης,   υπονομεύοντάς τη κατασκευή του.

Τους προειδοποιήσαμε από το  2021 με  αποκορύφωμα τον περασμένο  Αύγουστο, όταν κανένας δεν είχε καταλάβει τι καταιγίδα ερχόταν για το Δήμο. Απευθυνθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να βρούνε  λύση να ολοκληρωθεί το έργο.

Η λύση απαιτούσε  συναίνεση,  συνεννόηση και κοινή προσπάθεια, αντί αυτών  είδαμε επικοινωνιακές κινήσεις, προεκλογικές «φανφάρες», συγκρούσεις γεμάτες φανατισμό και μικροπολιτικές  σκοπιμότητες .

Δεν αντιλαμβάνονται ότι μια σημαία ,ένα χρώμα μας ενώνει αυτό του Δήμου της Αγίας Παρασκευής

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Το αποτέλεσμα, η ανάδοχος εταιρεία προχωρά σε νομικές κινήσεις λύσης της σύμβασης (δείτε σχετ.δημοσίευμα εδώ: https://bit.ly/3UvqvfU) και ταυτόχρονα  επιφυλάσσεται και για αποζημιώσεις.  Αποζημιώσεις τις οποίες βέβαια, καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς οι δημότες, για να αποκτήσουμε ένα ακόμα σκελετό στη πόλη μας.

Τι έχετε να πείτε κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου;  Θα συνεχίσετε τις κοκορομαχίες και τις προεκλογικές επισκέψεις σε διευθυντικά και όχι μόνο γραφεία χωρίς ουσία, αλλά καθαρά  επικοινωνιακούς και μόνο λόγους; Ή θα προχωρήσουμε όλοι μαζί για να βρεθεί ΛΥΣΗ;

Η διοίκηση του δήμου έχει ανάγκη από ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και ΛΥΣΕΙΣ, λύσεις που πρέπει να δοθούν σήμερα.

Το γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.