“Αλλάζουμε”: Είναι υποχρέωση όλων και ειδικά των δημοτικών αρχών να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και πιο ανθρώπινη.

Οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων «Μαρούσι», μου ζήτησαν να μπω για λίγο στη θέση τους για να καταλάβω από πρώτο χέρι πως όταν υπάρχει πραγματική βούληση κάποια εμπόδια ξεπερνιούνται. Αυτές που δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα είναι οι ανισότητες που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με αναπηρίες. Στην κίνηση στην πόλη, στην πρόσβαση στα δημόσια κτίρια, στην εργασία, στην εκπαίδευση. Είναι υποχρέωση όλων και ειδικά των δημοτικών αρχών να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και πιο ανθρώπινη.

Συγχαρητήρια στον Παρασκευά Λειβαδάρο, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, για την εξαιρετική σημερινή πρωτοβουλία.

Γιάννης Μυλωνάκης

Επικεφαλής “Αλλάζουμε – ενεργοί πολίτες”

Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια, ΑΣΚΑ Αμαρουσίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.