Κανείς εργολάβος, καμία αστοχία, καμία «λάθος» συνεννόηση δεν θα ακυρώσει το νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Η νέα εμπλοκή στο έργο ανέγερσης του νέου δημαρχείου στην πόλη μας αναδεικνύει, για άλλη μια φορά, αυτό που πολλές φορές έχει επισημάνει η παράταξή μας, «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής». Ότι, δηλαδή, εδώ και πολλά χρόνια ο Δήμος μας «πετά στον αυτόματο πιλότο».

Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες, ούτε του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που υπέγραψε μια προγραμματική σύμβαση χωρίς να «θωρακίσει» τον Δήμο από κάθε… απρόοπτο, ούτε του κ. Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος από τη στιγμή που σταμάτησαν οι εργασίες, εδώ και τρεις μήνες, είτε παραπλάνησε συνειδητά τους πολίτες, είτε -ακόμη χειρότερα- παραπλανήθηκε και ο ίδιος ότι είχε βρεθεί λύση.

Ως υπεύθυνη δημοτική παράταξη, που πάντα ασκεί νηφάλια αντιπολίτευση, καταθέτοντας παράλληλα ρεαλιστικές προτάσεις, θα μείνουμε στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι κανείς εργολάβος, καμία αστοχία, καμία «λάθος» συνεννόηση, δεν μπορεί να ακυρώσει ένα έργο για το οποίο «έβαλαν πλάτη» τόσες δημοτικές αρχές. Το νέο δημαρχείο το έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή και θα γίνει.

Μπορεί ο δήμαρχος της πόλης να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να ενημερώσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, το οποίο και μάθαμε από δημοσιεύσεις, όπως πληροφορηθήκαμε και για τη σχετική συνέντευξη Τύπου, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε σε αυτό. Για τους «Αλλάζουμε» το καλό για την πόλη είναι πάνω απ’ όλα.

Καλούμε, λοιπόν, τον δήμαρχο αρχικά να ενημερώσει επισήμως τις παρατάξεις και στη συνέχεια να συγκαλέσει άμεσα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στην οποία θα συμμετάσχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αγίας Παρασκευής, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και ο εργολάβος, για να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Για τη δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» δεν έχει αξία ούτε ποιος κόβει κορδέλες, τοποθετεί μαρμάρινες πλάκες με το όνομά του και φωτογραφίζεται μπροστά σε έργα που… θα γίνουν, ούτε ποιος θα πιστωθεί ό,τι καλό γίνεται για την Αγία Παρασκευή. Για εμάς έχει αξία ό,τι γίνεται για την Αγία Παρασκευή. Με αυτή την αρχή δημιουργήσαμε την παράταξή μας, με αυτή την αρχή λειτουργήσαμε, εντός κι εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, και με αυτήν την αρχή θα διεκδικήσουμε τη δημαρχία της πόλης στις εκλογές του 2023.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.