Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ του ΔΗΜΟΥ Φιλοξενία Κυπριακής αποστολής του 7ο Δ.Σ Λεμεσού από το 7ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής

Φιλοξενία Κυπριακής αποστολής του 7ο Δ.Σ Λεμεσού από το 7ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής

mde

Το τετραήμερο 8-11 Δεκεμβρίου 2022 το σχολείο μας  θα φιλοξενήσει αντιπροσωπεία  μαθητών και εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού στο πλαίσιο του Διετούς Διακρατικού Προγράμματος «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ».

Η φιλοξενία της κυπριακής αποστολής  που αποτελείται από δέκα (10) μαθητές και τρεις (3) εκπαιδευτικούς  περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων:

  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο  Αγίας Παρασκευής και συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης μας.
  • Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντική Εκπαίδευσης  Λαυρίου και συμμετοχή σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα  στο   Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.
  • Επίσκεψη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων-Christmas Factory
  • Ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης  και στο Μουσείο Ακροπόλεως.
  • Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στο θέατρο «Ακροπόλ».

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ οι μαθητές  της ΣΤ1 και η δασκάλα του τμήματος/συντονίστρια του προγράμματος  κ. Αθανασία Κέλλη θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα :

«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ -ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΙΛΗ»

mde

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής (Λυκούργου και Αρτέμωνος-Παράδεισος Αγίας Παρασκευής)

(Το σχολείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την οικονομική στήριξη για την κάλυψη μέρους των εξόδων της κυπριακής αποστολής.) 

Η συντονίστρια του προγράμματος                         Ο Δντής του Σχολείου 

           Αθανασία Κέλλη                                            Ιωάννης Λογοθέτης

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.