Κλειστή η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου – Ρομά άναψαν φωτιές σε κάδους

Την διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα της λεωφόρου Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος του Νομισματοκοπείου, προκάλεσαν Ρομά που άναψαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και τους έριξαν στον δρόμο.

Οι Ρομά άναψαν τις φωτιές στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου Ρομά από σφαίρα όπλου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξής του, αφού δεν είχε πληρώσει 20 ευρώ σε βενζινάδικο και αφού επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συγκεντρωμένοι βγήκαν στην Μεσογείων από τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή του Νομισματοκοπείου και έβαλαν φωτιές σε σκουπίδια και λάστιχα.

Κατά πληροφορίες Ρομά πέταξαν πέτρες και σε όχημα της Πυροσβεστικής που επιχείρησε να προσεγγίσει για να σβήσει τα φωτιά με αποτέλεσμα αυτό να απομακρυνθεί.

Πηγή: protothema.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.