Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Αγία Παρασκευή στις 11/12

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) προσκαλούν  μικρούς και μεγάλους στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος της πόλης θα προχωρήσει στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Αναψυχής, υπό τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.