Το θράσος και τα ψεύδη του Β. Ζορμπά

Με μεγάλο θρασος ο κ. Ζορμπας, καταγγέλει την Αντιπολίτευση για καταψήφιση του Τεχνικού προγράμματος 2023.

Η θρασύτητα του, μάλιστα, ξεκινά με ένα κορυφαίο ψέμα:

Αναφέρει επιλεγμένα τρεις παρατάξεις (με τα ονόματα των επικεφαλής τους) ενώ τον καταψήφισαν και οι έξι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου δηλ. ΟΛΕΣ!

Ο ίδιος, ενημερώνουμε, ουδέποτε ψήφισε Τεχνικό πρόγραμμα ή Προϋπολογισμό τα πέντε χρόνια της Δημοτικής μας αρχής, ευρισκόμενος στην Αντιπολίτευση. Ποτέ, δεν τον καταγγείλαμε για αυτή του την στάση.

Έχει, μάλιστα, καταψηφίσει την πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας, τον Ιόλα, παλιότερα το Δημαρχείο, στην πρώτη του θητεία το 2011 ακύρωσε την δημοπράτηση του Κολυμβητηρίου σε φάση ανοίγματος των προσφορών κ.α.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι η καταψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος από ΟΛΕΣ/ΟΥΣ της Αντιπολίτευσης και του Προϋπολογισμού (που νομίζουμε ότι θα ακολουθήσει) είναι πολιτική πράξη διαφωνίας με τον τρόπο που διοικεί και με την «κατρακύλα» στην οποία έχει οδηγήσει την πόλη. Δεν είναι διαφωνία στο να κάνει έργα.

Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν του δημιουργούμε κανένα πρόβλημα στο να εφαρμόσει το πρόγραμμα του! Κανένα απολύτως.

Με τον ισχύοντα νόμο παρότι τα όχι ήταν περισσότερα από τα ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν προκύπτει κανένα εμπόδιο και το θέμα πέρασε.

Μπορεί, ανεπηρέαστος, να συνεχίσει την απραξία του και την υποβάθμιση της καθημερινότητας της Αγίας Παρασκευής.

Από την πλευρά μας, καθημερινά, αγωνιζόμαστε για την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση ανθρώπινου δυναμικού, ώστε ο Δήμος μας να αναταχθεί, και να επανέλθει στην κανονικότητα και σε δρόμο προόδου και ανάπτυξης.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.