“Nέα Αρχή”: ΠΑΟΔΑΠ «ΕΙΔΙΚΩΝ» Αποστολών και αδιαφάνειας ο πολιτισμός …κοστίζει

Η δημοτική αρχή φέτος έκανε άλλο ένα θαύμα! Παρέκαμψε την Οικονομική Επιτροπή και τις νόμιμες διαδικασίες, χωρίς δημοσίευση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, δίνοντας στον ΠΑΟΔΑΠ την αρμοδιότητα μιας νέας αδιαφανούς απευθείας ανάθεσης του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην κεντρική πλατεία.

Αίτηση μιας μόνο εταιρείας, ως δια μαγείας «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα μας, με ελάχιστο έως ανύπαρκτο αντάλλαγμα και με πρωτοφανή ταχύτητα για την ανάθεση.

Επίσης,  στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας, προβλέπεται προϋπολογισμός για μια συγκεκριμένη εκδήλωση κόστους 12.747,20 ευρώ!

Μην ξεχνάμε και το ποσό των 100.000 το χρόνο για τα έξοδα της Φιλαρμονικής (μέσω ενοικίασης εργαζομένων από εταιρεία)!!!

Και έχει το θράσος ο Πρόεδρος να μιλάει για συναίνεση βγάζοντας ανακοινώσεις…

Σε μια πόλη που βουλιάζει στα προβλήματα, με ανυπαρξία έργων και ανικανότητα να συνεχιστούν όσα έχουν ξεκινήσει (όπως το Δημαρχείο), τα ποσά για τον Πολιτισμό είναι προκλητικά και οι διαδικασίες δεν πείθουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.