Προσφυγή του Γεωργίου Οικονόμου για το μάζεμα των κλαδιών απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (DOC)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η προσφυγή του επικεφαλής της “νέας Αρχής” σχετικά με το μάζεμα των κλαδιών μετά την περσινή κακοκαιρία, απορρίφθηκε (σιωπηρά σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύουμε) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενέκρινε το πρακτικό «Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Υπηρεσιών και Προμηθειών για την υπηρεσία με τίτλο «ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ».

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Οικονόμου προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

Σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, έπειτα από έγγραφη ενημέρωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής εκ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με αριθμό πρωτοκόλλου 128759,  γνωστοποιήθηκε πως η προσφυγή του  Δημοτικού Συμβούλου, κ. Γεωργίου Οικονόμου απορρίφθηκε.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.