Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Α.Π. έχασε 3-2 από τους Αμπελόκηπους (VD) στον ημιτελικό

Ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα σε ΑΕ Αμπελοκήπων και Αγία Παρασκευή εξελίχθηκε σε θρίλερ. Η Αγία Παρασκευή του Χρήστου Κατσιγιάννη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με μόνο στόχο να υπερασπιστεί τον περσυνό της τίτλο. Η καλή λειτουργία στο μπλοκ άμυνα έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Αγία Παρασκευή και με 15-25 οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο σετ.

Στη συνέχεια, με βελτιωμένη υποδοχή και καλύτερη λειτουργία στην επίθεση η Αμπελόκηποι ανέκαμψαν. Το προβάδισμα που διατηρούσαν ήταν μικρό αλλά η Αγία Παρασκευή δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να περάσει μπροστά. Έτσι, με υπομονή και χωρίς λάθη έγινε η ισοφάριση αφού με 25-23 οι γηπεδούχοι πήραν το σετ.Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ρευστή στο επόμενο σετ.

Παρότι οι Αμπελόκηποι είχαν το προβάδισμα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έκανε το προσπέρασμα στο 19-20 και αυτό ήταν το κλειδί για να φέρει την κατάκτηση του σετ. Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει αφού οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση. Με πίεση από το σερβίς και υπομονή στις κόντρα μπάλες περιόρισαν τα λάθη και έφτασαν στο 25-19 που τους έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη στο τάι μπρέικ.Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ η Αμπελόκηποι μπήκαν με φόρα. Έχοντας προηγηθεί με 9-3 είχαν το απόλυτο προβάδισμα. Με αντεπίθεση διαρκείας η Αγία Παρασκευή κατάφερε να μειώσει στους δύο, με το σκορ στο 13-11, αλλά η αντεπίθεση τελείωσε εκεί.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 15-11 και πήραν την πρόκριση αφήνοντας εκτός τελικού την περσινή κάτοχο.Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 20.30 στο γήπεδο “Αντώνης Φώτσης” στα Ηλύσια. Αθηνά Μαγκουφάνας και ΑΕ Αμπελοκήπων θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί ζωντανά και από το κανάλι του LIFE. 

ΑΕ Αμπελοκήπων – ΑΕ Αγίας Παρασκευής     3-2 (15-25,25-23,21-25,25-19,15-11)

Πηγή:

Πηγή:volleynews.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.