Αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» ζήτησε η Εύα Καϊλή

Εξαιρετικά λακωνικές ήταν οι δηλώσεις των δυο δικηγόρων της Εύας Καϊλή προς τους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της κεκλεισμένων των θυρών απολογίας της Ευρωβουλευτή. Η Καϊλή ανέπτυξε τα επιχειρήματά της για περίπου μια ώρα σήμερα (22/12) 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) μετά τη μεταφορά της στο δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών.

Οι δικηγόροι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αντρέ Ριζόπουλος εξήγησαν πως η όλη διαδικασία είναι απόρρητος και πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποκαλύψουν στοιχεία αυτής της διαδικασίας. Η απόφαση των δικαστών για τον αν ή όχι θα συνεχίσει η προφυλάκιση της Καϊλή αναμένεται κατά τους δικηγόρους της Ευρωβουλευτή να ανακοινωθεί αργά το απόγευμα της Πέμπτης (22/12). Οι δικηγόροι της Ευρωβουλευτή αποκάλυψαν επίσης πως ο Εισαγγελέας έχει διατάξει ειδική έρευνα σχετικά με την αποκάλυψη συγκεκριμένων απορρήτων στοιχείων από την δικογραφία για την υπόθεση της Καϊλή. 

Ο κ. Ριζόπουλος δήλωσε ότι ζητήθηκε η κυρία Καϊλή να αφεθεί ελεύθερη με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι, προσθέτοντας ότι η ίδια συνεργάζεται ενεργά στις έρευνες των δικαστικών αρχών και απορρίπτει κάθε κατηγορία εναντίον της για διαφθορά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ριζόπουλος ανέφερε πως «αργά το απόγευμα αναμένεται να έχουμε την απόφαση για την Εύα Καϊλή. Πρέπει να σεβαστούμε τη διαδικασία», ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας σε αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά, είπε ότι «η Εύα Καϊλή είναι αθώα».

Τα πλάνα έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών: 

—-

Πηγή:zougla.gr


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.