Ο κόσμος «αγκάλιασε» τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης  του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που έγινε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια  απ´ όλο τον κόσμο, ερμήνευσαν  καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες της πόλης μας με τη συνοδεία 17μελούς  συμφωνικής ορχήστρας από κορυφαίους μουσικούς και εξάρχοντες μεγάλων ελληνικών ορχηστρών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Συμφωνικής  Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων Ελευθέριου Καλκάνη. 

Τα παιδιά της χορωδίας του 6ου δημοτικού σχολείου τραγούδησαν Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με τη διδασκαλία της μουσικού και δασκάλας τους Ευγενίας Μητρουλιά και κέρδισαν τον θαυμασμό του κοινού. 

Στους ρυθμούς του βαλς χόρεψαν με εντυπωσιακά κοστούμια εποχής έξι χορευτικά ζευγάρια από το τμήμα Ευρωπαϊκών και Latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ σε χορογραφίες της Νίκης Κιλισμανή.

Ερμήνευσαν οι σολίστ:

Μαίρη Γουγούση, σοπράνο

Μάνια Βλαχογιάννη, σοπράνο crossover

Aμαλία Τάτση, μέτζο σοπράνο crossover

Bασίλης – Δεναχής Κωστόπουλος, βαθύφωνος

Guest: Βανέσσα Καλκάνη, σοπράνο

Την εκδήλωση αγκάλιασε πολύς κόσμος που προσέφερε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας  δείχνοντας ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη προς  τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι αξίες ζωής, αλλά και χειροκρότησε με ενθουσιασμό μικρούς και μεγάλους. 

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν : 

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς 

Η Πρόεδρος του ΔΣ Ευπρέπεια Καψοκεφάλου

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιλτιάδης Κύρκος 

Οι Αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής 

Οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Δάβαρη και Ιωάννης Αργυρός 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος  και Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Παναγόπουλος 

Οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας Γιάννης Σταθόπουλος( Νίκη των πολιτών ) και Γιώργος Οικονόμου ( Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή).

Οι Πρόεδροι του ΠΑΟΔΑΠ και της ΣΕΠΕ Σπύρος Παπασπύρος και Κώστας Γουργούλης αντίστοιχα .

Η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας Αντωνία Γκίνη 

Ο Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά σε θέματα Πολιτικής

Προστασίας Στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος 

Ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Στέφανος Καπέλλας.

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας Νίνα  Διακοβασίλη 

Το τακτικό μέλος του Κεντρικού ΔΣ του ΕΕΣ Μαρίνα Καλαντζάκη.

Η οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας ήταν της σοπράνο – μουσικού Μάνιας Βλαχογιάννη,  Ειδικής Συμβούλου Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ.

Την συναυλία παρουσίασε η δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος της ΣΕΔΕ και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Γιάννα  Αναστασιάδου.

 Οι συντελεστές της εκδήλωσης ευχαριστούν θερμά τη Διοίκηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος  για την φιλοξενία και τον διευθυντή του 6 ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αγίας Παρασκευής Φίλιππο Νικηταΐδη για την άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούν για την προσφορά τους σε γλυκά τα ζαχαροπλαστεία Βαλεντίνο και Γεώργιος Γαλυφιανάκης καθώς και τα ανθοπωλεία Φρεντζος flowers και Δάφνη  για τον στολισμό και τις ανθοδέσμες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.