Επικίνδυνα «μπρος-πίσω» με τα πρώην Εκπαιδευτήρια Μακρή από τον κ. Ζορμπά

Δεν θα νομιμοποιήσουμε τις ανακολουθίες του που μπορούν να «τινάξουν στον αέρα» την απόκτηση του ακινήτου 

Ο κ. Ζορμπάς, αν και δεσμεύτηκε να φέρει εκ νέου προς ψήφιση το θέμα της ανάληψης δανείου για την απόκτηση του ακινήτου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή, προκειμένου στη συνέχεια να ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2023, τελικώς έκανε πίσω.

Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε προκειμένου, έστω και την τελευταία στιγμή, να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να διασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του πολύτιμου αυτού χώρου, που θα φιλοξενήσει το 12ο Δημοτικό Σχολείο και το νέο νηπιαγωγείο στην πάνω γειτονιά της Αγίας Παρασκευής.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο κ. Ζορμπάς επιλέγει το δρόμο της πολιτικής απομόνωσης και της αποξένωσης από την κοινωνία και τα πραγματικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Τον καλούμε να ξεκαθαρίσει επιτέλους στην τοπική κοινωνία αν είναι στις πραγματικές του προθέσεις η απόκτηση των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή. Οι ενέργειές του πάντως μέχρι τώρα το ακριβώς αντίθετο φανερώνουν.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» δεν θα νομιμοποιήσει τους επικίνδυνους τακτικισμούς του δημάρχου, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την απόκτηση των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή. Με πλήρη αίσθημα ευθύνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας αποφασίσαμε να μην παραστούμε στη σημερινή (28/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό, καλώντας τον κ. Ζορμπά να τη ματαιώσει και να την επαναλάβει έχοντας εντάξει το ποσό που απαιτείται για την απαλλοτρίωσή του χώρου στον προϋπολογισμό του 2023.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.