Μπότος στην Αγία Παρασκευή

Ενισχύεται στο βαθμό που πρέπει η Αγία Παρασκευή προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό οι μελανόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιάσονα Μπότο. Ο 21χρονος αμυντικός που άνηκε μέχρι πρότινος στον ΠΑΟ Ρουφ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Σάντα και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από την Ολλανδική Go Ahead Eagles, τη Διάνα Ηλιούπολης και τις υποδομές της ΑΕΚ.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.