Εκπληκτικός Πήγασος, καυτός Κάρμης και θρίαμβος επί της Κόμπρας

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις – αν όχι την καλύτερη – της φετινής σεζόν πραγματοποίησε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο την Κόμπρα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 7-2 και έφτασαν τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ δύο περισσότερους έχει η ομάδα του Βύρωνα.

Μόλις στο 3′ ο Κάρμης άνοιξε τον χορό των τερμάτων για το συγκρότημα του Αυγουστίνου Κάτσαρη, με τον Μαρινάκη στο επόμενο λεπτό να δσιπλασιάζει τα γκολ του Πηγάσου και τον Κάρμη στο 7′ να γράφει το 3-0 και να παγώνει τους παίκτες του Χάρη Γράψα που ήταν τόσο νωρίς πίσω με μια σημαντική διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 10′ με τον Ασημακόπουλο και το 3-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Όλα ήταν ανοικτά για το β’ μέρος, αφού τα δύο γκολ διαφορά καλύπτονταν, αρκεί η Κόμπρα να ανέβαζε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Φωτόπουλος στο 23′ έφερε την διαφορά στα ένα γκολ και όλοι πλέον θα περίμεναν ντέρμπι, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και ο Πήγασος ανασυντάχθηκε και έφτασε σε έναν θρίαμβο.

Στο 24′ ο Κάρμης σημείωσε χατ τρικ, στο 28′ ήταν η σειρά του Μαντούβαλο να βάλει τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και στο 34′ ο Κοκκινίδης έδωσε αέρα τεσσάρων γκολ στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ο εκπληκτικός Κάρμης είχε τον τελευταίο λόγο και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 37′, τελειώνοντας το ματς με καρέ τερμάτων. Μια ονειρεμένη βραδιά για τον ίδιο και για την ομάδα του.

Πηγή: futsalhellas.com

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.