Φώτης Αλεξόπουλος: Ο “Κόσμος του Jurassic Park”

Συμμετείχα στην συνεδρίαση των ΠΑΙΣΔΑΠ την Δευτέρα 23/1/2023 που συγκλήθηκε σε σώμα έπειτα από αίτημα 7 μελών της αντιπολίτευσης του Δ.Σ.

Θέλω να τονίσω ότι μέχρι και την έναρξη της συνεδρίασης δεν είχε σταλεί στα email των μελών του Δ.Σ., ουδεμία εισήγηση επί του θέματος από τον εισηγητή της Αντιπολίτευσης.!!!!!!

Τρόπο τινά, είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο καθώς και τους συναδέλφους της Συμπολίτευσης ότι εγώ σε περίπτωση που δεν καταθέσουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης νομικά στοιχεία, η κάθε είδους νέου στοιχείου επί του αιτήματος, θα αποχωρούσα από την συνεδρίαση και μάλιστα παρότρυνα τον πρόεδρο να λήξει την συνεδρίαση εάν και εφόσον η αντιπολίτευση δεν κατέθετε νέα στοιχεία για το θέμα.

Κατα την διάρκεια της έναρξης της συνεδρίασης είχαν συγκεντρωθεί κάποιοι εργαζόμενοι του Δήμου μας στην αίθουσα και τον λόγο έλαβε ο εισηγητής κ. Γκιζιωτης εκ μέρους της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γκιζιώτης προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου και χωρίς ουσία “πολιτική αγόρευση”.

Είχα δε, την εντύπωση, ότι βρισκόμουν “καλεσμένος” σε ομιλία προεκλογικής εκστρατείας του Ομιλούντα που διεξαγόταν στην κάτω πλατεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής και όχι σε συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου.

Άλλωστε έπειτα απο σχεδόν την μισάωρη τοποθέτηση του, δεν είχε καταθέσει ούτε ένα σημαντικό στοιχείο, σχετικό με το αίτημα που και ο ίδιος είχε υπογράψει !!!!!!!!!.

Η οχλαγωγία δε, στην αίθουσα από τους παρευρισκόμενους, ήταν τέτοιου βαθμού που ακόμα και 5 ημέρες να βρισκόμασταν στην αίθουσα, άκρη δεν θα βγάζαμε..

Κάποια στιγμή το κλίμα της συνεδρίασης είχε έντονα το χρώμα “Μονοπωλίου” μεταξύ του κ. Γκιζιώτη και του κ. Προέδρου, διακόπτοντας το, μόνο από τις “ιαχές” των εργαζομένων του Δήμου μας και τα “κοσμητικά επίθετα” που “στόλιζαν” την αίθουσα της συνεδρίασης.

Θεωρώντας ως απαράδεκτη την εικόνα της συγκεκριμένης συνεδρίασης αποχώρησα άμεσα από την Αίθουσα όπως θα έκανε κάθε νοήμων πολίτης που υπηρετεί Θεσμούς καί νόμους σε μια ευνοούμενη δημοκρατική πολιτεία και δεν έχει καμία σχέση με τον “κόσμο του Jurassic Park”.

Φώτης Αλεξόπουλος

Δ. Οικονομολόγος – Πολιτικός Επιστήμων

Μέλος Δ.Σ. ΠΑΙΣΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.