” Σύλλογος ΤΣΑΚΟΥ” Η απόκτηση του Ο.Τ.118  αποτελεί για το σύλλογό μας πάγιο και διαρκές αίτημα.

    ΠΡΟΣ:     Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

    ΚΟΙΝ :   Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

 Η απόκτηση του Ο.Τ.118  αποτελεί για το σύλλογό μας πάγιο και διαρκές αίτημα.

Μετά την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 25/1/2023, για το αν ο δήμος θα διεκδικήσει τα χρήματα που κατέβαλε ως πρώτη δόση για την απόκτηση του οικοπέδου εδώ και 10 χρόνια, έχουμε να δηλώσουμε :

Για εμάς το ζητούμενο δεν είναι να πάρει ο δήμος τα χρήματα που έδωσε πίσω αλλά να προχωρήσει στην οριστική απαλλοτρίωση του οικοπέδου.

Επιτέλους να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το 118 να αποκτηθεί και να αποδωθεί ως χώρος πρασίνου στους κατοίκους!

Να υπενθυμίσουμε και πάλι ότι το Ο.Τ. 118 είναι ο μοναδικός χώρος πρασίνου που απέμεινε στην περιοχή του Τσακού. Είναι απαραίτητος και για το σύνολο των κατοίκων της περιοχής αλλά και ειδικά επειδή γειτνιάζει με το 3ο Δημοτικό Σχολείο .

Κάθε ανέγερση πολυκατοικίας θα επιβάρυνε και την περιοχή αλλά και ιδιαίτερα τον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού και θα υποβάθμιζε την λειτουργία του Σχολείου.

Κατόπιν όλων αυτών θα θέλαμε να δηλώσουμε ξανά προς τη δημοτική αρχή ότι κάθε άλλη ενέργεια που θα οδηγήσει στην απεμπόληση αυτού του αιτήματος θα μας βρει αντίθετους.

Επαναλαμβάνουμε ρητά ότι το αίτημά μας δεν είναι να επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε ο δήμος, αλλά να προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να αποκτηθεί επιτέλους το τελευταίο κομμάτι πρασίνου που απέμεινε στην υποβαθμισμένη περιοχή μας!

Κάθε άλλη ενέργεια πέρα από αυτή που άπειρες φορές έχουμε δηλώσει, δηλαδή η απόκτηση του οικοπέδου, μας βρίσκει αντίθετους και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα της διεκδίκησης του.

                        .                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.        

                      =Ο=                                                                                       =Ο=

                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π.ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                    Δ.ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.