Ένωση Δημάρχων Αττικής: Στήριξη στην Τουρκία και στην Συρία μέσω της Αυτοδιοίκησης

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής, εκφράζει την βαθύτατη λύπη όλων των μελών της για τα θύματα και τις τραγικές καταστροφές, που προξένησε ο θανατηφόρος σεισμός  στην Τουρκία και στην Συρία.

Όλοι οι Δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων Περιφέρειας Αττικής, αποστέλλουν τις συλλυπητήριες ευχές τους στους συγγενείς των θανόντων και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και στους πολίτες για τις σοβαρότατες ζημιές που έχουν υποστεί από αυτό τον σεισμό.

Η Ένωσή μας, θα πράξει το κατά δύναμη για την στήριξη και υποστήριξη, τόσο των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των χωρών αυτών, οι Περιφέρειες των οποίων υπέστησαν τις καταστροφές, όσο και των πολιτών – κατοίκων των περιοχών αυτών.

Αισθανόμαστε όλοι τον βαθύτατο ανθρώπινο πόνο των συνανθρώπων μας, ο οποίος δεν έχει σύνορα ούτε διακρίσεις πάσης φύσεως, ιδιαίτερα σε τέτοιες στιγμές. 

Προτρέπουμε τα μέλη μας να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ.Α. και την Περιφέρεια Αττικής για συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικού υλικού στις πληγείσες περιοχές.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων