Γ. Μυλωνάκης: Η αλληλεγγύη δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει σύνορα

Σε κινητοποίηση αλληλεγγύης η δημοτική παράταξη “Αλλάζουμε, ενεργοί πολίτες” του Γιάννη Μυλωνάκη συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Προλαβαίνετε να συνδράμετε έως την Δευτέρα 4μμ.

*****

“Και σε κάθε πρωτοβουλία αλληλεγγύης, είτε αφορά συμπολίτες που έχουν ανάγκη είτε αφορά συνανθρώπους μας που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, οι “Αλλάζουμε” θα είμαστε στην πρώτη γραμμή.

Σήμερα βρεθήκαμε στα γραφεία του συλλόγου “Αλληλεγγύη για όλους” όπου παραδώσαμε είδη πρώτη ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Αντίστοιχα, τη Δευτέρα θα παραδώσουμε επιπλέον είδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας υποστηρίζοντας και τη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας της ΚΕΔΕ.

Για όσες και όσους ενδιαφέρονται να αφήσουν κάποια είδη, θα μπορούν να το κάνουν ως τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων