Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας και η απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κοντοπεύκου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν ευχές, ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ( «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας») και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κκ Σταθόπουλος Γιάννης (Νίκη των Πολιτών), Οικονόμου Γιώργος (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), Μυλωνάκης Γιάννης (Αλλάζουμε), Γκιζιώτης Ανδρέας (Λαϊκή Συσπείρωση ) & Αντωνίου Παναγιώτης (Φυσάει Κόντρα). Επίσης συμμετείχε ο κ. Κακούνης εκ μέρους του κ. Τσιαμπά (Όραμα για την Αγία Παρασκευή) και με μήνυμά του ο κ. Μουστόγιαννης (Μια γενιά μπροστά) μας ενημέρωσε για την αδυναμία του να είναι παρών όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Γκόνης

Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν και απηύθυναν ευχές από το Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Ο Άγιος Ιωάννης» η πρόεδρος κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Μαρία Ξυνογαλά, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Μάκης Τάρλας, ο πρόεδρος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης κ. Δ. Μυγδάνης, από τους Χοροταξιδευτές ο πρόεδρος κ. Μάκης Βαληλής , ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης κ. Παναγιώτης Παναγάκος,  ο Πρόεδρος του ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σερκεδάκης, από τον Σύλλογο Πευκακίων «Αναγέννηση» η Αντιπρόεδρος κ. Αγγελική Γκουντάρα και η ταμίας Αγγελική Συγγενίδη, από τον Πολιτιστικό-Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αλληλεγγύη για όλους κ. Γιώργος Νεκταρίδης, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ματσούκας Γιώργος και ο πρώην πρόεδρος ΣΕΔΕ κ. Βασίλης Τραυλός.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο κ. Χάρης Κουρής. Ο Διοικητικός Απολογισμός και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρέα Αβραμίδη και το μέλος της ΕΕ κ. Τζούλια Αντζουλάτου αντίστοιχα. Ακολούθησαν ομιλίες του Δημάρχου, των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και μελών του Συλλόγου. Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση με την ομόφωνη υπερψήφιση του Διοικητικού Απολογισμού και της Έκθεσης της ΕΕ.

Χρόνια Πολλά, Καλή και δημιουργική Χρονιά το 2023

Το ΔΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων