Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Τουρκία – Συρία στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Μετά την εντυπωσιακή σημερινή ανταπόκριση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, αναφορικά με τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση και όσοι κάτοικοι το επιθυμούν να συνδράμουν και αύριο.

Αύριο, Τρίτη (14/02/2023), η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (εντός του Δημαρχείου, Λ. Μεσογείων 415-417) θα παραμείνει ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να συγκεντρωθεί ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην γειτονική Τουρκία αλλά και στη Συρία. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων