Δήλωση Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για την επιλογή Γενικού Γραμματέα από τον Δήμαρχο Β. Ζορμπά

Η έλλειψη πολιτικού προσωπικού στην πόλη μας είναι πλέον πιο εμφανής από ποτέ.

Κάθε φορά όμως εκπλησσόμαστε ακόμη περισσότερο.

Αυτή την φορά η ανακοίνωση του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου πλέον ξεπερνά κάθε επιστημονική φαντασία σε ότι έχει να κάνει με τα τοπικά δρώμενα.

Τον ίδιο άνθρωπο που η ίδια δημοτική ομάδα δεν απεδέχθη πριν λίγους μήνες για την θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη» σήμερα άραγε τον αποδέχεται ξαφνικά για την θέση του «Γενικού Γραμματέα»;

Περίεργα πράγματα.

Φτάνουμε προς τις Δημοτικές Εκλογές και από ότι φαίνεται έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας; Τα μάτια βέβαια αυτών των λίγων που ασχολούνται στενά με τα κοινά, δηλαδή των 300-400 ατόμων.

Οι πολίτες πλέον ξέρουν, βλέπουν και αξιολογούν.

Όσο γίνονται τέτοιες κινήσεις τόσο πιο σίγουρη είναι η απόσυρση του παλιού και φθαρμένου στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων