Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΒΟΣ Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής: Η Αγωνιστική μας δράση (Ιανουάριος-Φεβρουάριος)

Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής: Η Αγωνιστική μας δράση (Ιανουάριος-Φεβρουάριος)

Έντονη και ελπιδοφόρα η αγωνιστική μας δράση που εκτυλίχθηκε στην καρδιά του χειμώνα.
Οι μικροί μας αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες ανωμάλου δρόμου αλλά και στον κλειστό στίβο. Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι αθλητές/τριες μας στους αγώνες ανωμάλου δρόμου στον Χολαργό και στον Σχινιά Μαραθώνα δίπλα στη θάλασσα.

Δυο ψυχρά αλλά ηλιόλουστα κυριακάτικα πρωινά, σε διαδρομές κακοτράχαλες και ασταθής, οι οποίες δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν τους αθλητές/τριες μας να περάσουν ΟΛΟΙ την γραμμή του τερματισμού πιο γρήγορα από ποτέ!
Και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχε την τιμητική του με τον Θωμά Στιούαρτ να κερδίζει την 1η θέση στην 3η τελική σειρά των 1000μ (Κ16), στην ημερίδα κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ. με νέο ατομικό ρεκόρ!
Καθόλη την διάρκεια των αγώνων, κυριάρχησαν έντονα συγκινησιακά συναισθήματα να εναλλάσσονται με αυτά της αγωνίας και του ενθουσιασμού, εμφανή στα βλέμματα παιδιών και γονέων!

Τα παιδιά μας έμαθαν πως:
– όταν πέφτουμε… σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε!
– να μην τα παρατάμε και να τερματίζουμε!
– να κατακτάμε την κορυφή κερδίζοντας 2η θέση στα 600μ (Α) Κ12 , 3η θέση στα 1200μ Κ14(Α), 3η θέση στα 3000μ Κ16(Α) και 3η θέση στο ομαδικό 600μ(Α) Κ12

Στιγμές… που θα μας συνοδεύουν για καιρό!
Γονείς και παιδιά σε νέες εμπειρίες!

Λάβετε θέσεις για την Κυριακή 12 Μαρτίου (κάτι ωραίο έρχεται για όλες τις ηλικίες!)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων