Ο Μίλτος Γκόφας προπονητής στην Αγία Παρασκευή

Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος έφυγε από την Αγία Παρασκευή και στην θέση του πήγε  – σύμφωνα με πληροφορίες του Sportstonoto.gr  – o Μίλτος Γκόφας.

Ο Μιλτος Γκοφας αποτελεί το νέο προπονητή της Αγίας Παρασκευής.

 Ο άνθρωπος που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου τα βρήκε σε όλα με τη Σαντα και επιστρέφει προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο στόχο που έχει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο κ. Γκοφας για εννέα χρόνια είχε διατελέσει προπονητής της ομάδας και ήταν το πρόσωπο που πανηγύρισε δυο ανόδους (από α τοπικό σε Δ Εθνική και από Δ Εθνική σε Γ Εθνική επαγγελματική). 
Μεταξυ άλλων έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία κάτι που σημαίνει ότι έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Πηγή: sportstonoto.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων