«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δʼ αλήθεια» του Γιώργου Ματσούκα

Η καλή σχέση με την αλήθεια είναι βασική προϋπόθεση όταν θέλεις να πείσεις τους συμπολίτες σου ότι εκπροσωπείς κάτι καινούργιο για την πόλη ώστε να σε εμπιστευθούν.
Εμβληματικά έργα για την Αγία Παρασκευή όπως η αγορά του κτήματος και της οικίας Ιόλα (ήδη ξεκινούν τα έργα αξιοποίησης),ένα μεγάλο δίκτυο ομβρίων,η δημοπράτηση του Δημαρχειου με 21.000.000€, η πεζοδρόμηση της Κεντρικής πλατείας, η ανάπλαση της οδου Αιγαίου Πελάγους (έργα που τα χαίρονται ήδη οι δημότες), η δημοπράτηση της πλατείας του Αη Γιάννη (που κακώς δεν προχώρησε η διοίκηση Ζορμπα), η δημοπράτηση του αθλητικού χώρου «Στ. Κωτσης»,η ολοκλήρωση της κατασκευής του Σχολειου ΕΠΑΛ (πρ. Μπαρμπικα) που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2014-2019 έχουν ονοματεπώνυμο και δεν τα λες αποτυχία.
Μεγάλη επιτυχία για την αυτοδιοίκηση θα αποτελέσει η στιγμή που οι δημότες θα προσέρχονται στη κάλπη των δημοτικών εκλογών με κριτήριο την αξιοσυνη και το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου Δημάρχου.
Μέχρι τότε,κάποιες Δημοτικές παρατάξεις επιζητούν στήριξη για ευνόητους λόγους.
Όταν βέβαια το συγγενικό με την παράταξη κόμμα έχει μικρή κοινοβουλευτική δύναμη θα είναι αυτοκτονικο για την συγκεκριμένη παράταξη να ζητήσει στήριξη (εξαιρείται το ΚΚΕ που ταυτίζεται με την Δημοτική του παράταξη).
Χρήσιμο είναι να λέμε αλήθειες και όχι «μεγάλα λόγια» για να στηρίξουμε το δικό μας αφήγημα.

Γιώργος Ματσούκας 

τ. Προέδρου Συλλόγου κατοίκων Κοντοπεύκου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων