Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 15/3

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 15.03.2023 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00  με θέματα:

  1. Μερική Τροποποίηση της 5/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «Καθιέρωση ωραρίου λειτουργίας των Υπηρεσίων του Δήμου (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ι. Αργυρός).
  2. Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος T. Kωστόπουλος).
  3. Λήψη απόφασης για την επιβολή τελών διέλευσης και τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης κατ’ εφαρμογή της παρ. 9 του άρθρου 28, του ν. 4070/2012»(εισήγηση: Αντιδήμαρχος T. Kωστόπουλος).
  4. Λήψη απόφασης για την επιβολή του τέλους παρεπιδημούντων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος T. Kωστόπουλος).
  5. Έγκριση ή μη της χορήγησης Δικαιωμάτων Διέλευσης στη ΔΕΗ Α.Ε. για εγκατάσταση δικτύου Οπτικών Ινών  (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων