Γιάννης Μυλωνάκης: «Ζορμπάς και Σταθόπουλος δοκιμάστηκαν και απέτυχαν…!»

Να βγει η Αγία Παρασκευή από τη μιζέρια των τελευταίων 12 ετών αποτελεί το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Εμείς ως παράταξη επιλέξαμε να κρατήσουμε μια νηφαλιότητα και να μείνουμε έξω από το τοξικό κλίμα που επικράτησε μέσα στη θητεία. Έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν με τις άλλες παρατάξεις και όχι αυτά που μας χωρίζουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως τόσο ο νυν δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, όσο και ο προκάτοχός του Γιάννης Σταθόπουλος δοκιμάστηκαν στη διοίκηση του δήμου τα τελευταία 12 έτη και απέτυχαν.

«Ο κύριος Σταθόπουλος θεωρούμε πως είναι μέρος και όχι λύση του προβλήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μυλωνάκης, κλείνοντας ουσιαστικά τα σενάρια συνεργασίας με τον πρώην δήμαρχο της πόλης.

Όσον αφορά τα ζητήματα της Αγίας Παρασκευής, ο κ. Μυλωνάκης εστίασε στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στις «πληγές της πόλης», όπως χαρακτήρισε τα θέματα του κολυμβητηρίου, της πλατείας Αγ. Ιωάννη και της ανέγερσης του νέου δημαρχείου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Μυλωνάκη στο παρακάτω link:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων