Εκλογές 2023 – Γκάλοπ της GPO: Στις 3,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της GPO μετά την τραγωδία στα Τέμπη δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», καταγράφοντας τις διαθέσεις της κοινής γνώμης έναντι της κυβέρνησης, των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και απέναντι στα τραγικά γεγονότα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Μεταξύ άλλων, καταγράφεται και η πρόθεση ψήφου έναντι των κομμάτων. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,6%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. 9,2%, το ΚΚΕ 6,7%, το ΜέΡΑ25 3,3%, η Ελληνική Λύση 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 1,4%, η Εθνική Δημιουργία 1,4%, Άλλο κόμμα 3,6% και η αδιευκρίνιστη ψήφος 16,3%.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων